Fredag Och Masssa Mys Pys ♥

Aallååå =D     Kliick klickk ---> dansar till denna låten o fixar mig samtidigt.. ♥

Eh fyfan måste sääga att KILLAR I SKJORTA O VÄST E SÅ JÄÄVLA SEXXIIGA .. FUCKING DÖR FÖR DOM HAHA

T.ex Tae YANG OUUFF
bara att hans Ögon e fula xD



hihi..fick faktiskt lite damp ryck igår -.-".. satt o plugga o fick minst 30 samtal =O ABOW!..

iakf.. jag va faktiskt duktig o åt frukost idag =)... käkade müsli o RÖD mjölk =)... ha faktiskt lovat mig själv att dricka MKT RÖD MJÖLK såå håret vääxer snabbt o att ja ska bli tjock -.-".. lycka till säger jg till mig själv Hihih

WHAOAOA...DAMP!... vill ha långt håår =(... vill ha tebaka mina lockar Huhuh... ser så jäävla liten ut med platt hår -.-"... dax för mig att börja beté mig som en 17åring HAAH!.. if i can (A).. så som jag fular mig men men =D

börjar faktiskt bli lite hungrig igen.. ska nog käka innan jag drar =D=D.

snacka om att de e mkt snöööö på vägarna -.-".. hoppas pappa kan köra den jäävla bilen elr så blir de väl jag som får köra resten av vägen till ,,,, !? hahaha. aight ialf.. Bilder o skit kmt väl under söndagen hoppa jag elr senare?.. tar tid att lägga ihop bilderna faktiskt -.-".. längre än vad ni tror HAAHAH!...

aja ska faktiskt dra mig o spela fotboll ikväll kl 20,00 =)... fyfeo längesen snacka oma tt mitt FLÄSK kmr DINGLA & Dallra som fan .. men de får Killarna faktiskt Leva med HAHAAH!... fotbolls turnering under Påsken då =).. HOHO..


Shiet vet ni? alla ♥ Dag snart =O... måste spara pengar HUHUHU...... Aja ska faktiskt dra o käka ngt nu o så aa får vi väl hööras? haha.. ska faktiskt leka biff idag kväll o imon =).. ska flytta ut alla möbler o skit OMGAAAAD! BAHA..
önska mig lycka till jao ;).. Kyssar

ska ta ett foto nu o bjuda lite på mig själv TYP!... inlägget ser lite tomt ut =O,..oj bilderna får ligga längst upp AHAHA


btw.. kanske kmr tomten o GästBLoggar ;);)

Can't sleeep becuuuuuuuuzzzz..

jooo börja få ont i huvvet nu -.-".. men ialf jag kun de inte sova i natt eftersom att min arm e fuckad -.-"".... SKIT BRA!..

uhm har samhäll snart fast jag dra te hemspråk =D hahaahaha slutar ändå 4 -.-"..... vet inte va ja ska gööra nu.. åt nyss en macka o drack SMIL.. PÄRON SMAK... smakar Piggeliin(A) hahha..... prov imon då.. får se hur de går =)... uppdatering mot kvällen i think ;));.. höörs



aa som sagt sitter o plugga nu.. -.-" OUFF,,, kmr säkert få IG imon.. aja ialf..  shiiet fortf ont i armen -.- hur fasen ska jag kunna soova.. ÅÅHH DAMP!..

HAR DAMP!!! WHOAA!!... vem fasen e de som ringer med dolt.. o de som jag vill ska ringa ringer inte.. de som jag INTE VILL RINGER HELA TIDEN!... GHPSDHGLISHGLSJ%#")(%")(%?"

ouff aja.. shiet ska lugna ner mig nu... Out out out hela helgen för mig =D.,.. kanske hinner blogga lite imon innan jag drar.. elr så blir de väl blogg på söndag ;);).. HÖÖRS

Killar e patetiska sometimes


Kolla får ni se... ibland gör ni killar lite småsaker som e fel .. som verkligen kan såra fiolk? även om ni inte kan inse de? hoho

Kolla =).. så paptetiskt
Kolla hela om ni vill men de som e patetiskt e ju mot mitten ? =)..

har sätt denna serien 2 gånger den e otroligt bra asså xD känner mig så träffad ibland av tjejens roll i filmen =)..



kolla gärna från början om ni vill xD...elr kanske nästa episode? shiet.. blev tårögd vid nästa =(.. Huhu sorgligt värre..

Hur kan man gråta till sånna filmer? -.-"... jag e konstig? elr e de ngn mer som kan gråta till filmer? HAHA

DELEN EFTER

 

BTW..MUCH LOOVE Till Tomatens DAMP ATTACKER

L for Love And L for Lies ? Wtf

2008-2009 ett härligt åår



En Låt jag fick Från Lilla Liing =)... påminner mig om dig faktiskt för de sättet du pratar e helt gulligt (A) haha

Igåår hände ngt jag inte hade förväntat mig.. De va inte meningen att detta skulle hända.. men de e ett minne,,, känns tryggt när jag vet att du är tbk till mig...♥ hände faktiskt både srgliga saker och roliga saker.

Vet ni.. det är så mkt saker som jag ångrar... såå mkt.. mkt saker som jag inte ville se. jag insåg aldrig va jag hade förlorat. omgad.!... men de som har gått har gått.. nu förstår jag hur vissa utav er känner =).. ska tänka på de till nästa gång.



Kärlek?

Är det verkligen riktiga känslor någon har om de väntar på ngn i 1år o ett par månader? men som inte ha sagt ngt om de förrän nu? är de värt att chansa? alla förtjänar en chans för att bevisa vad dom har att ge?... men ska man verkligen ge alla chanser då?..vet inte ger man chanser så ger man, men får man någr chanser själv? eller är det så att man själv blir sårad?.

Äkta kärlek? har aldrig fattat vad de innebär egentligen.. de kmr jag säkert göra ngn gång. vill inte veta vad kräelek är.. nee jag vill faktiskt inte veta ..men ändå kmr känslor fram när som eller om man ger ngn en chans?
Är det trovärdigt att man kan älska ngn på 3 timmar?
eller kanske tro på kärlek vid första ögonkastet?

Jag har ingen ångest inom kärleken, kanske ibland eller vissa gånger/tillfällen...men varför har jag de med vänner?  Vänner och förhållande? vad ska jag välja? vänskap varar längre säger dem. är det verkligen så?
hur ska jag kunna veta vad jag förtjänar och inte gör?... WTF

Vet ni?... jag har insätt att jag ha fått bättre tålamord =) HAHAAH... de e faktiskt sant =) känner mig lite stolt hohoh... brukar ha kort stubin i vanliga fall xD

Vet du Min Lilla Elektriker?

Det var kul att träffa dig på Discot i Valand.. blev glad av att bara se dig.. har alltid tyckt att du är rolig att va med os.v men vad hände? vf tappa vi kontakten? de finns väl ingen anledning. visste inte att du hade kännslor för mig och visste inte att du fortfarande väntar på mig.. blev schockad.. riktigt schockad.. trodde du skämtade med mig som du alltid bruka göra.. men neee du var allvarlig. men ändå på ett roligt sätt.
Vi kanske borde börja om du och jag?. så som de va förr kanske ? =)..

Vet du Min Lilla Gula Apaa?
Vi känner inte varandra och gör inte din tjej besviken... jag vet att du ser detta och jag vill inte att du ska bli sur på mig för jag säger sanning. du är lite rolig..jag vill ha mer tid att tänka .. och vill ha kvar dig som ngn rolig vän jag träffa på en fest hahaha... gubben vet du? du kan inte ha många tjejer på 1 gång de fungerar inte.
du kan inte få allt du vill ha
hoppas att du förstår nu lilla gubben =)

Vet du Min Lilla Liing?
Jag vet att du alltid vill ringa mig xD fast har adlrig vågat prata-.-" men när jag pratar med dig känner jag mig glad. vi gillar fotbolls spel o bilspel HAHA  vi gillar att bråttas ;).. båda är trööga? finns de ngt mer kul?
Jag vet att du e rädd för Min bror men ändåå han e min bror? hahaha. ialf du gör så jag känner  att jag e mig själv igen =)


Jag med mina komplicerade meningar och ord.. förstår ni ngt? hahaha
aja de e ialf ngt jag funderar.. som jag vill se som en gåta Buddah har gett mig fyfeo.. elektriken,gula apan och min lilla Liing .. ni e dem som finns för mig nu =)..

Nyponsoppa du e den gulligaste som finns ^^,

finns mkt jag vill säga =) men de jag vill säga ut just nu e de jag ha fått ner på bloggen .. ibland känns de bara skönt att få skriva va man tkr o känner istället för att sääga de till ngn ... jag med mina
SATANS Killproblem..-.-" tänker alltid för mkt.. e rädd att sååra ngn =/.. kanske får ångest igen? ahha



Tur har jag Min Fru TOMAT med mej hela tiden :)... Adiooos

Carro'Liinh Goes crazy today

haaloooo =D.....


sitter faktiskt i skolan nu o väntar på att de blir lunch -.-"... är faktiskt hungrig... huhuh... jag e snart klar med mitt projekt oxxå,, =D men hörs senare hej dåå så länge..

Uppdate

whoa vet ni .. jag hade prov kl 16,00 -.- va i skolan i 3 timmar bara för de jäävla provet hoppas de gick bra =/ jag pluggade aldrig igår :$ Lat jag vet =P... men ialf..

Pratade i tele hela vägen hem från skolan idag =)... shiet 3 timmar och 30 min =o... längesen jag snacka med ngn så länge shiet börja känna att jag blir mig sjäälv igen =) hihih...

Ialf... Killen e underbar att prata med =D helt rolig xD HAHAHA vi snackade om allt typ... Ska banne mej festa med han ;)...



Kärleken dog medans lögnerna viskar..

aja aa ialf o jag undar över en sak ?

Hur kan man tycka om/ Älskar ngn efter 3 timmar?
Varför är man otrogen då man vet att man har tjej?
Hur kan man vara rädd för sanningen?
Varför är man rädd för att säga att man har tjej?
Hur kan man bara komma och be om förlåtelse?
Tror Du att du kan komma och gå när du vill elr?
isåfall FUCK YOU !

Tror du att du kan ha hur många tjejer du vill oxxå elr? isåfall FUCK YOU!
hoppas verkligen att du ser detta inlägget ngn dag... har lust att ÖRFILA dig =)..

Lilla Gula apa.. tänk om vi träffas igen ngn gång? Hahaha

Vet du? ja ska ringa din tjej o reta upp henne så fucking mkt xD... Taskig Jag vet men nee jag ska inte göra =)..
Jag är en snäll Flikka .. hihih.... som sagt problem med killaR? vet inte faktiskt hur jag lycckas =O.. OMG!... vad e de som jag har som gör att ni gillar mig? HAHA!,, e de för mitt tröga elr? =) 

hoppas ni 2 läser detta xD.. tänk om ni börja bråka  ?? =O... jäävla Bruna apor Lika tröga båda 2 xD.. 1 likna en katt och 1 likna en gul apa =)... hahaha lite söta ändå ;)... vill ni se bild på min Nya HemmaKarl? AHAHAHA check it out =)




Ialf.. sitter med Ansikts mask nu =) vill ni se? kan fota en snabbt HAHA... Brb fan kameran cepa men skit samma =D nästa gång ;) de blir i helg med Mr. M ;)... nite nite

Happy Bday Snygging ♥

Hallooj =)

Haha Lite soft att jag hitta ngn som BLoggade åt mig ;);)..

Vet ni? va vi på Bio o Kolla på Ngn Barnfilm .. den va Fett med rolig xD elr aa ajg skrattade ialf =P... aja nog med de.. eftyer de skulle vi vänta på ngn buss i 50 min.. så vi satt på gatan o tänkte om vi skulle dra på festen elr inte? sen när de va 5 min till innan mitt tåg skulle dra så kom vi ffram till att jag skulle skita i de o dra på festen =)...

Länge sen jag träffa på nytt folk =P...

Uhm vi kom Fram till busshållplatsen o träffade på Åsnan o Poppy. sen jag ha ju typ dålig syn så trodde Poppy va ngn svenne ,.. Jag typ O.o"..:

: Weey e de ngn svenne elr ? =O

Svar: Nee de e en Thai emd gult hår -.-"

Jag: Aha? HJAHAAH!

Ialf.. vi gick upp för VÄRLDENS BACKE & värsta OMVÄGEN för att komma fram.. men aa vi kom fram o vi hälsa på alla o bla bla.. sen satt vi där som" ÄNGLAR "  Drack cola medans andra drack öl :$.. men aa vi stack till köket för at tkolla på när killarna spelade kort xD.. ngt jag inte fattade faktiskt men aa =).. fick sitta bredviid Ngn Kille &

jag Snodde en ÖL. xD..men aa sen Frågade

 

killen om jag ville testa o spela?

jag typ? hur spelar man?

han ba .. aa bla bla så o så.. jag ba aa ok testar 1 gång.. men om jag förlorar så dricker du åt Mig.. han typ " TVEKADE"

JAg ba  O.o". skit samma..

han ba HAHA jag skojjar.. självklart ;);)


så aa ajg spelade o jag förlorade faktiskt inte. (A)... ngn annan fick dricka xD sen så fråga han om ajg ville spela igen jag ba Nej tack.. han ba Ok.. sen han förlora =O.. han fick dricka helt mkt.. sen fråga han mig om hjälp så drack lite ÄKKLIG ÖL åt honom :$ visst e Jag snäll?..

Som sagt ajg delade en Öl Med Tomat.. fast människan drack inte mkt.. så ajg blev typ röd om Mina Kinder o börja typ bli lite HÖÖG =O... men ajg satt still (A) hihii duktig Flikka e Jag xD..satt där o så börja killen fråga hur gammal ajg e o massa skit o aa trodde han va typ 20+ men nee nee han va 1=O JAG BA WTF han ser helt gammal ut HAHAHA . ne men han va söt med sitt gula håår HAHA.

 

 

aja aa snacka om att killen blev lite full sen tror jag.. o så tog han min mobil och gjorde ngt.. gissa vad?

han skrev in sitt eget mobilnummer i min mobil?.. jag typ wtf?.. vad gjorde du emd min mobil? han ba aa ring mig sen. Jag ba nee ring själv -.-"...

 

Bla bla bla,.,,, sen fick jag ett annat samtal runt kl 23 ngn gång AHAHAHA Tomaten svarade och WHOAAA SNACKA OM DAMP! HAAHAHAH


Killens Flickvän ringde o börja dampa.. fast vette fan va som hände =O Ouff riktig kaos AHHAAHA skrattade i telefon till kl 3 på natten AHAHa .. asså Killens tjej va inte ens där? fattade inte ngt men men =D...

Kul ändå för att vara i 3 TIMMAR HAHAHA .. Uhm aa finns mer att berättta men skit samma xD...

 

 

Visst stämmer de?? HAHAHA !

# Gäst bloggar

Yooo people :)

Hahaha jao , dt är diana som bloggar här ^^
Bara så att ni vet så är Carro hos sin pappa nu så därför har hon nt tillgång te internet aiight :D
Jag var me henne igår , o vi gick te ett gymnasium o kika lite där o fick info. Fan va fräsch dt var där inne alltså :o fan mkt bätte än min skola iaf 8-)..
Efter dt så stack vi te a6 o käka mat , sån potatis me köttbullar bara för 16 kr , haha fatta va billigt elr ?!?!
O vi blev skit mätta , o vi tog sån cheesecake me med hjortronsylt ? Fyfan dt var nt gott ens .
Usch ahah ska aldrig mer beställa sånt .. ^o)
Iaf , vi båda var fattiga o ingen av oss hade lust o kolla på kläder så vi stack te Bokia o kikade på Guinness rekord bok 2010 HAHAH (y) ägd fan , ahaha :D
EFter dt så åkte vi hem te sig , hahaha jao roligt att veta .. xD

Idag ska vi kolla på bio !! :) Wiiee , HAHAHA har fan nt gjort dt på ett tag nu :o o me Carro blir dt extra kul , ahah vi lär nog skratta höögt :$ ahaha yeahyeah , shiit the same aight :D:D Aja , vete fan va ja ska skriva mer.
HHAAHAH dt får fan räcka såhär :)

Iaf här har ni ett par bilder från igår :

  Ser dt gott ut ? :) haha kan säga att dt var rätt god mat iaf ;)

 

 

   HAHA , hoppas Carro nt döda mig nu :o (aa)

                                                                TAKE CARE  ♥

Om Johnny See

Namn: Johnny See
Född: 30 mars 1992
Bor: I en vila ganska långt från city i Kalmar.
Gör: Pluggar naturvetenskapliga linjen på Lars Kaggskolan i Kalmar.
Äter till frukost: Havregrynsgröt, mackor och ett glas apelsinjuice.
Bär alltid med mig: Min aino och mitt halsband.
Borde verkligen sluta med: Att ta allt för givet.
Är stolt över: När jag lyckas med sådant jag kämpat för.
Käraste ägodelen är: Mitt halsband som jag har fått av mina underbara vänner.
Lyssnar helst på: Allt möjligt oftast gamla låtar, har också en tendens att lyssna sönder en och samma låt.
Bästa film: Jag tittar helst på komedier och thrillers.
Läser gärna: Fantasy/äventyr & drama/romantik
Favoriträtt: Biff m purjolök, sushi, kycklingsallad & mycket mer.
Favoritcitat: Shit asså...
Drömmer om: Att uppleva världen.
Webbsidor jag besöker varje dag: bloggar, facebook.

new mystery

Hej rymdvarelser!
Jag kan börja med att säga att denna person som skriver detta inlägget nu är inte den ni är vana vid att stöta på. Frågan är då, vem är denna person? Jag är nog ganska okänd, eftersom jag inte brukar skriva blogg, detta är faktiskt första gången jag bloggar!
Men här har ni mig i små detaljer; jag  presenterar mig själv som en glad och sprallig liten kille med asiatisk bakgrund som bor verkligen åt helvete och då menar jag verkligen åt helvete, för helvetet jag bor i kallar sig själv Kalmar. För den senaste perioden av mitt liv har jag lärt känna underbara människor runt om här i Sverige! Och då kan man undra varför jag anser Kalmar vara helvetet? Jo, om man går i djup analys kan man argumentera detta i en mening: Om de människor jag har lärt känna är ljuset så är kalmar neger.
Här har jag bott i hela mitt liv, föddes här, är bunden här tills jag tar studenten antar jag, har haft en tanke om att plugga utomlands och då i england med mina kusiner, men jag vet inte om jag är redo att ta ett sånt stort steg ännu. Får avakta lite och se vad världen kan ge under tidens gång.
Jag vill verkligen ut och utforska världen och se vad den har att erbjuda, om mediernas uppfattning och tolkning överensstämmer med min, men jag är en sån som inte går på någon annans uppfattning utan jag bygger min egna uppfattning om allt och alla.
Vi får se hur mitt liv kommer glida :)
// j.s


Ungdoms UF Today


chingeliing


Can't help it, still miss ya, barely still kiss your picture.. lalala
vet ni ? jag va inte i skolan idag =) fick faktskt göra lite andra grejer med ett par andra från klassen och ta emot kunder i en mässa =)... lite kul va de faktiskt =D träffade på många nya o trevliga... började 11-13,00 xD,,, 2 timmar bara lite soft =).. gick faktiskt runt i mässan lite..  fanns mågna roliga saker som de hade hittat på och sälja xD.,, massage gubbe o sånnt hahaah fett....

jag hittade faktiskt 1 grej jag ville ha =).. men hade inte pengar -.-"...de va faktiskt en sån SHOT-GLAS.
från början såg jag inte men killarna ropade dit mig... jag ba wtf o.o".. sen dom ba aa detta så o så.. jag ba fan va coolt xD.. dom retade miig =(... typ... att jag skulle stå och sälja med dom.. jag typ nee -.- går runt med en namnskylt med mitt namn på shiet.. aja.. dom retaa mig lite.. fast de va kul ;).. retade tillbaka xD hahhaah

men ialf..de va en shot glas på 0,6 kan jag tro.. sen lägger man tequilla elr ngt i.. så finns de ett lock.. som man kan stänga för.. sen ska man skaka lite.. xD.. för UNDER drickan finns en lite täärning .. de står typ drick elr typ drick halva elr ngt.. lite kul =D.... elr om man ha riktigt tur kanske man slipper dricka ;) aa juste asså man ser svaret genom att öppbna locket från glaset o kolla ner genom tequillan xD.. ass shiet den va fet.,,, kostade 60 kr.. skulle köpt de till min lilla tjockiis men hade bara kortet med mig -.- kaos..

aja.. sånt häänder :D....   jag gick hem sen och käkade MAKRILL med ROSTAT BRÖÖD ! fatta va länge sen de va jag käka sånt xD... usch flera år sedan.. gott som fan när jag käka.. blev så jäävla mätt så la mig i s'ngen o sov i 4 timmar typ,. sen upp o käka igen hahaah,,, no life ♥

testade faktiskt AO´ DA`I oxxå.. de e vietnamesiskt nyår snart o ska på tempel o se hur de e .. och de verksr som om man bruka ha sån vietnamesisk folkdräkt på sig =)... de ska jag faktiskt testa på ääven om jag ser OKLOK ut xD bilder kmr ska ni se men de e länge kvar =D chilla

aja aa bärja 09,50 imon.. ska faktiskt ta o soova igen... har tråkigt... funderar på att dra te gbg o festa i helg.. men no money HAHAHA festar veckan efter =D... 2 fester på samma dag,., o såå veckan efter e de fest hos mig  ;)... fullt upp jaoo.. men vi höörs =D

ADIOOOS peepz


en dikt jag fick från en människa finns på förra inlägget xD... människan e lite konstig men men sånt får man ta =)


Draft: Jan. 20, 2010

Pen Faen Kan Mai ? lala

här har ni dikten jag fick =) tack för dikten  människan ville gästblogga men fatta inte va människan skrev men men...

( lite cepe stavning som sagt o aa lite konstiga saker men men a gift is a gift =) )

människan e lite trög men men trodde de va mer som rolig dikt.. xD

 


 

let me be the one in your heart.

If on one is there,Will you allow me?

I´ll take good care of you heart.

I can do everything up to your orders.

If l coold be the one i your heart.

We´ll never liver apart even the years´s passed.

Will you believe that?

If l could make my wish come true and i could be

With you.

l Will al ways love and

admire you.

pleasse stand by me.

lf l could do as l Wish



nothing´s gonna chang e my love and my life.

truly give you my honesty heart.

fulfilling our love day by day.

no more,,ho les let me take care of your.

good girl.live our friendship longer.

liver never cheated on you even many years. the two of us would fulfill our love together. the flowers of love´re going to blossom with happines day and night..<3

By: Carro's Liing =D

Carro goes empty in tha heaaaaaaaad


haha har inget att berätta idag lite småsaker som va lite kul :D.... skriver lite om de imon =D-.. ska nog ta o sova nu.. vara receptionist imon?   O.o" PAllLAA!!!!!!!!!!!!

adioooss

Seeeeg dag idag

oufff världens segaste dag idag.. omg.. tråk lektioner oxxå.. aja aa inget o prata om.. ska faktiskt äta våfflor nu.. =D.... höörs god natt

You can say 'I love you' a thousand times.. i don't fucking care =)

cuuz im gonna live my life ♥


 

 

zzZzZZzzZZZ


aaaaaaaaaa klart jag vill.. helt seg söndags morgon -.-" föörsta tanken va..

" vilken tid ska jag tvättaa"?? =O


Ialf Uppdatering nu... höhöh

har faktiskt varit duktig o pluggat lite idag med.. ltie cepe uppgifter jag itne fatta men men... och aa jag tvätta oxxå -.-... kl 16,00-20.00 fyfeo e skit hungrig .. va nyss o handlade oxxå.. typ GRÄDDE för jag e skit sugen på VÅFFLOR =(. ska faktiskt göra sen innan jag lägger mig =)... Grädde med Jordgubbs sylt .. Gaaahh!

ska äta " Hu? Tíêu Mì " Snart.. =D... sen blir de väl plugga igen =/... tror inte de blir ngn mer uppdatering idag hahaa... ska vara vaken kl 02,00 o glo på ngn film Gala =D...

Adioooss

vet ni? jag e inte klar med min matte ään =(.. har bara 3 uppgifter kvar huhuh.... e faktiskt trött...o jag ha fastnat -.-" tror jag behöver skaffa en egen mattelärare -.-"

börjar kl 8 imon =/ jäääphla naturvetenskap SHIITT!

090116 ♥

Helloo


denna låten och den låten i slutet påminner mig om...? ;)

Vet ni vad?..jag ha bara sovit idag sov o vakna sov o vakna till kl 15,00 typ sen duscha o hade hårinpackning,, sen kom  Akira Phan JR så jag ha vatt med Apan idag  =) . fast de va nog bara på 1,30h. vi handlade tlsm o vi bråkade som vanligt (A)... riktigt MYS! när Apan stack hem så fick jag gå hem ensam o så..-.-".. de blev kallt sen när jag kom hem käkade jag... sen tänkte jag plugga lite.. men de blev inte av... fick ett sms o jag ringde upp Personen.. de verkade viktigt o de va de =).. men de gick bra sen.. pratar fortf i tele (A)... människan äter TÅRTA ÅT MIG =D  snacka om att de va länge sen (A)...åt smörgåstårta under nyår bara xD hahaha alltså 2 veckor sedan typ? hahaa

Vet ni vem denna Sort av kaka påminner mig om?..ledtråd ha ni på rubriken oxxå (A)
sitter och äter kakan nu =p

uhm... för 1 år sedan just igår men idag oxåå alltså hela helgen.. jag va boorta, jag smet iväg med vänner för att festa med speciella vänner =).. här kmr en ledtråd till xD



avslööjad typ (A)

ha pratat i tele 3 timmar nu =) Med Fru HAHAHAAHH! Minne =)
tror ja ska plugga lite hahaah


Lyssna på denna oxxå om ni vill.. gammal jag vet men fortf ettt Minne ;)

God natt ♥ älskar mina minnen från 2009. mkt som jag ångrar oxxå =(

Whoaaa 2 skoldagar utav 5

Bilden är tagden den 13 Maj 2008 13,43

helloo.....
sitter i skolan nu och har marknadsföring B!!!! jag fattar ignget O.o!.. ska på mässa nästa vecka.. vara receptioniist -.-"...  vilket kaos..ska göra en egen MONTER.. ngn som kan hjälpa mig? -.-"...

snacka om tråååk.. jag ha bara vatt i skolan 2 dagar utav 5 (A) hihih...skämms lite faktiskt... eftersom att jag bara försover mig... måndag o tisdag va jag sjuk onsdag gick jag.. torsdag cepade min mage och idag fredag e jag i skolan... wohooo... helt mkt lääxoor ha vi tills nästa vecka -.-" kmr inte hinna med ngt fyyfeeeeo..

aight ska faktikskt försöka at gööra min lilla uppgiift,,, hörs senare.. ChingeLiing

hejsan hoppsan igen... pluggade nyss matte.. jag e helt seg på matte de taråratal för mig att kunna räkna ut ett tal -.- aja ialf.. hinner nog i samma nivå som alla andra i klassen snart =)...

har faktiskt sovit lite då ajg kom hem.. sen stack jag o gymma sen hem duscha käka sen data sen plugg .. fyfeeo.. sannolikheten döda mig och procent o enheter sträcka m.m shiet

ska faktiskt soova nuu god natt



Bara för att COMVIQ KOMPISS RÄDDAR MIN DAG

 

Tuddeelooo !!

vet inte riktigt hur jag ska börja -.-":.. men aa kan börja emd att jag vaknade  lite o så aa börja skolan kl 09,50.. fatta ni att jag försov mig elr? O.o"... tog på mig kläderna o sånt sen fick jag VÄRLDENS KRAMP I MAGEN ! =O,,, PAIN IN THE ASSS!!:..
Ouff fick riktigt ont i magen så la mig i sängen helt dööd.. STEL oxxå dessutom -.-"... skulle gå till vårdcentralen o fråga om gris spruta.. sen samtidigt fråga vf jag får så jääävla ont i magen?.. anolexia kanske? :O

aja måste säga att jag har COMVIQ KOMPISS IGEEN =D.. WOHOO..
fatta va tråkigt de e en HEEEL dag utan sms? aboow.. jag hade Amigos för de e billigt att ringa utomlands.. trodde de va värsta bra o sånt men de visade sig att jag inte behövde skaffa de... helt onödigt -.-"... pengarna tog slut i morse,,blev skit GLAD!.. HAHA
låg o snacka i tele i 2,3h igår... o fick massa sms samtidigt.. =D en underhållande natt.. pratade till kl 02,17 typ.. sen somnade jag efter 3 minuter xD. när jag sedan vaknade för att se om jag hade fått svar.. så hde jag fått 6 sms =O... inte dåligt.. jag lååg i sängen o svarade xD fast pengarna tog slut sen så kunde inte svara mer HAAH !...
Skulle ha dött utan mobilen & kompiss


Och vet ni vad? jag köpte inte kompiss själv? haha fick de av en kompiss Hohoh =D 75 kr faktiskt (A)... jätte snällt (A)...
ååhh om 2 veckor e de dans täävling.. längtar lite faktiskt :D... fast prov 2 dagar innan -.-" Kaos..

uhm va ska  jag skriva mer?... joo jag skulle vilja ha en snickare o en elektriker hemma hos mig nu 8-)... min eluttag sak e cepe -.-".. blir arg o jag vill ta bort min spegel ?... hur fasen gör man de?.. skit trög e jag när de gäller sånt häär..oohhhh blir alldeles ARG !.mitt rum är helt möörkt -.- ensamt oxxå.. måste ta o köpa en ny lampa o sätta upp den---. hahaaha.kom faktiskt på att jag fick lite el lektioner då jag va hos en kompiss.. ouff helt fet e han .. han e bättre än min Lilla Tjockiis t.om HAHAAH! skrattade sönder.. han ha gjort klart hela 3:ans arbete typ fast han bar går i 2:an .. lite skojj ;)..

Ngn elektriker som vill komma o hjälpa mig ? xD


aa men ja ska försöka att sluta snacka skit nu.. ska fortsätta med min städning..hör av mig ikväll kanske =D...

uppdatering..!
oh shiet... orkade inte städa mer sen.. stack o käkade sen skulle ajg gymma med orkade inte de heller så ha vatt hemma... e rädd att jag får ont i magen igen =(... kmr kmr tro jag e trög om jag sitter på marken ..8-).

ska dra ut snart.. ska börja fiixa migg =D... får se om ajg hittar kameran o fota.. för min mobil kamera suger ..  aja... ska hem o soova sen så inge UPPDATE =D.. de blir imon ;)...
chingeLiing




Run In to The Sky.. bla bla

Hôm nay em chia tay anh nào đâu có hay
Trái tim em như ngừng đập khi ấy
Cố gắng cười để lòng anh sẽ yên bình sau này
Nhưng trong tim em đau người biết không.

( Lyssna på lyricsen )


Hallooj!...

 

Yupp.. Idag har jag faktiskt vatt i skolan xD... började 08,45 degade som fan i sängen =(.. skit lat.... gick upp sen o mamma körde mig till skolan =)... började med att vara i Aulan. lyssna på lite IV val xD vet inte riktigt va ja ska välja.. typ Matte B? sen Matte C?.. elr Naturkunskap B?..  elr ska jag skita i allt? =/.. får ändå inga betyg ....-.-"..
Tror jag måste tänka mer på saken.. ..sen hade vi inköp & Varuhantering  satt o luffa på FACEBOOK HAHA sen slutade vi, hade lunch sen samhäll o sen gympa,. sen gick jag hem (A)...

vet ni vad jag tror ? att våren snart e häär =D Fåglarna börja kvittra ialf hihih.


har fullt upp de kommande 4 veckorna...shiet danstävling lite prov o inlämningar Packa?, Gymma/Träna. Jkpg o festa.. Whoaa.O.o!..

kmr nog inte ha tid att va ute med vänner o shoppa..Åka till Gbg elr ngt liknande.. Inget Festande heller =(... får faktiskt ta o festa nuu =).. UTGÅNG ImON-KVÄLL Woohoo.. X&Y?

Borås Fetaste Klubb?.. Ingen aning men läs mer om X&Y HÄR


Aja.. slut snackat om de.. får se om jag ens ha kläder -.-"... wtf kläder? pengar menade jag säkert (A) har bar 112 kr kvar i kortet JÄTTE BRA (Y)

 


 

funderar på att GYmMA FAKTISKT =D Ska Biffa upp mig o lyfta 90 bänkar elr va man säger(A) HAHAHAH!...        (kidding). men nee ja ska bara träna lite men vet inte vad.. ajg e jäävligt lat.. kanske Benen o magen?.. o armarna =).. ska F*cking Få lite former nuu än bara fläsk form (A)   måste FÅÅ Innan jag Åkeeeeeeeer =O..

SKa BANNE MEJ LYCKAS xD och väga 45 Kg .. (Y) fett,,, väger 43 nu  Hoho 2 kg på 1 månad elr 3 veckor?.. Önska mig lycka till xD

Ska faktiskt ta o soova lite... tror jag halv sov på Samhälls lektionen.. så tråkig  kmr knappt ihåg va han sa.. men de va ngt vi skulle välja imon shiet =O måste ta reda på de.. helt efter e jag -.-"..

 

aiight Uppdatering ikväll vettja =D.. ni ska få höra hur de blev med Gymmet/träningen! HAHA om jag ens lyckas ta mig dit xD

PUSS HEJ =D



Uppdatering!.

som sagt jag kom aldrig iväg till gymmet HAHAHAAH! råka sova rätt länge... hoho får väl gå imon xD.. ha bara vatt hemma o  ruttnat.. smsade lite med en ny vän jag hittat =)... jätte trevlig e han (A) hahaha...

aja aaa ska käka clementiner o dricka mjölk sen soova xD... börja 09,50 imon.. FEEETTTT =D

ska snacka lite o tele oxxå ;).. Myys & käka cocopops elr va de heter HAAHAH!!

 

i'm goin to school

God Morgon.. Ngn Låt jag lyssna på när jag fixar mig =D helt FEEEEET


OUFFF SSÅÅ TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!! o
rkar inte med skolan Jaaag SVÄÄÄÄÄR!...:@,,,,,, vill SOOOVA i min varma sääng =(... så kalltt fan... Usscch aja aa sluta nog 14,40 idag o har SVENSKA B som sista lektion OHHH DÖDA!  vår nya shcema SUGER !...  ska lägga upp bild på mitt schema sen när jag kmr hem -.-"... kmr försent nu oxxå.. fyfaaaan.... KAOS....

HEJ DÅ... UPPDATE när jag kmr hem.. fan logga in igen nu.. går på nästa lektion (A)


Aboow.. e tröttt  Kolla Mitt trååk schema.. !! =O blir trött så fort jag bara kolla på den -.-"

Clicckk...


okej bra början på en uppdatering?... HÖHÖ.. ialf.. jag sket faktiskt i skolan idag... kände att jag ville vara hemma 1 dag till.. snorar som ett cepe...  blir nog bättre imon.. har säkert redan massa läxor  -.-"... blir trött på skolan .. SHIET !! VILL TA STUDENTEN SÅ SNART SOM MÖÖÖJLIGT..! så mkt lääxxoor =( .. ialf... ska försöka att plugga på nu sista terminen... ska fösöka att jobba oxxå -.-":. spara pengar till sommaren =D,,, aa juste  Skar mig sj i handen idag -.-".. inget kul.. de svider som satan ='(...gillar inte stoora knivar  huhuh.. men men...

vet inte riktigt va ja ska skriva nu =p... funderar på att skaffa en tatto =).. skulle gärna vilja be älskling hjälpa mig att välja.. men man vet aldrig när vi reser tlsm =/...  lika bra att ta i sverige, men vet inte =/... kollar på bilder o skit på nätet men hittar inga som jag vill haaaa HUHU =(.. men skriver mer om tatto en annan dag... (A)... mer detaljerat vart jag vill ha o vad för sorts motiv elr bild =)...

Helt OK.. men inget jag skulle vilja ha -.-"... ngn som vill leta bilder/motiver till mig?.. skulle vilja ha vid svanskotan? höftet elr va de heter -.-".. elr vid äggstock saken... elr på axeln?.. vad tkr ni?


Whoaaa Kiilleeen i ROOOSA !

En liten sbabb uppdatering! Musiken repläjsar min kväll =)

Asså Shiet Kolla han G-dragon i rosa =O.. FAN VA FEEEEEEET! svär DREGGLAR SÖNDER.. snygg outfit ouuff...  ha spolat fram o tillbaka minst 500 gånger BARA för att glo på han i rosa .. =O.

Taeyang
va inte så utstickande elr va man ska säga men snygg va han.. gillar sättet han går o stilen =o.. ojoj hans överkropp e snygg oxxå.. xD hahaha
Bäst jag håller detta lite diskret  Bby Kmr nog Jämföra sig med han här annas HAHAHA riktig Kaos..

Men Kolla =D... vad tkr ni Tjajjor & Killor HAHAHA ? ;)


va nyss hos en kompiss.. på en avskedsfest på en måndag? skit bra (Y)
e rätt trött nu -.-". tog inga bilder heller.. xD
Saknar Min Lilla Tjockiis LITE BARA! (A) , har inte pratat med han på hela dagen.. ringer han imon efter skolan tror jag.. Meen ska försöka sova nu.. Niite niite
Ser de som en god natt puss från dig Lilla Tjockiis..
Saknar att se dig sova som en lite Grisunge.. men ogillar när du låter som en -.-" HAHA

Långa dagar o långa nätter -.-"

 

Häälloo !

Vet inte riktigt va ja ska skriva -.-":. har bara varit hemma i

dag typ. nyser, hostar,snorar.. riktig kaos asså.. fyfan... skit irreterande xD snacka om att de va kallt idag ?....  fan ha svårt för att sova tidigt nu -.-".. o orkar inte vakna kl 7 shiet. kan inte sova om nätterna får verkligen damp.. la mig vid halv 12 igår kan jag tro.. sen låg jag i sängen o aa rulla runt fan -.-" blev hungrig runt 2 tiden så gick till syster o fråga om hon skulle äta.. så stack vi till köket o käka degestive kex med 5 kg smör o ost på (Y),,, 1 kopp te oxxå samtidigt som vi snacka i tele... de va kaos..

xD satt o läste denna artikeln.. låter helt äkkligt =O

Oj hittade inte artikeln nu -.- men ialf de handlade om klimaatförändringen? typ att björnarna inte har mat så de får äta upp sina egna ungar.. wtf låter cepe -.- ska se om jag hittar.. letar för fullt här..

Läste nyss denna.. fan as gullig hund ?.. Världens minsta antagligen ? Läs mer HÄR

Yeepp ha inte mkt att skriva alls fan.. skit tråk.. hörs väl ska nog dra o duscha =D   uppdaterar nog mot kvällen ..

En Del av mitt Jullov ☼

Helloo.. Börjar med en välkomst bild ?(A)

bilden va tagen precis innan vi skulle till festen =P

I Wanna Love Yaah Lala ♫

aa som vissa av er vet så har jag vatt nere i sööödra Sverige =P... hade riktigt kul fest o mkt mat o vänner =D..
jag har inte så mkt att skriva faktiskt.. skriver en liten truddelutt under bilderna ;)



Haha vi/ Jag är på väg till festen =)


vägen va lång -.-.. men vi kom fram till sist =D  blev våldtagen direkt då jag kom =O


hoho Tåårta o presenter =D

Bilder 2 dagar efter kan jag tro xD... hade inget o göra så vi stack ut o tog foto AHHAa vi hade en kamera man med oss oxxå ;))



Den snöängel bilden.. snacka om att jag FRÖS =O... fick snö på magen o bakom ryggen =(..

önskade att Bby va med mej HAHA skulle retat upp honom (A) typ lagt mina kalla händer i hans trööja elr kastat snö på han ... slå vad om at jag kmr dö (Y)

Ialf Längst ner till vänster ser ni mej o KameraMannen MOAHAHA vilken skillnad va..
helt LITEN E JAG xD





Yaapp.. Ibland måste man kunna bjuda på sig sj HAHAHA... visst e de romantiskt ;)



Hahahaha Bjuder på den första bilden högst upp till vänster HAHAHAHAA....  den bilden med mina glasögon.. väntade på bussen för att åka hem =(... 

de va nog slut haha gjorde nog mkt mer.. men orkar inte skriva så detaljerat..hoho lat ni vet.. men ialf.. kunde INTE sova i hennes rum,.. shiet HELT VARMT HELA TIDEN!...

låg o sms till kl 4 halv 5 på morgonen sen sov jag.. HAHA.. hennes moster väckte mig för att hon ville bli klippt!.. okej så vaknade helt död o typ 7 kg dreggel runt munnen säkert... klippte topparna eftersom hennes håår va rätt tunnt.. våga inte klippa mkt.. hon vill permanenta lockar oxxå =O... ville skratta sönder men vågade inte (A)... hon ha rätt kort håår o tunnt.. o tappa mkt hår hur ska man lyckas att permanenta?.. hon kmr tappa all hår 8-)..

Ialf,, uhm.. jag åt som en griiis =D.. fan va goo mat hennes mamma gör.. svär ouff.. käkade typ hela tiden (A) hahaha...aja... de va nog allt elr aa lite mer detaljerat än innan HAHAH! 

orkar inte skriva mer... skola imon.. ska försöka soova tidigt med o vakna -.-".. kaos vet inte ens vilken tid jag börja o vart jag ska vara ?...måste ta reda på de.. HAHA!

Aiijjt.. Cyaa Peepz

WTF?

..... ?2010-01-03 11:58:29 Privat

haii :)

mm känner igen dej du liknar mkt på bilderna ^^

p.s fast i verkligheten e du finare ^^

 


Hahaha loggade in på AI och såg detta... Stämmer de tkr ni?  =D
JAg tAR DE SOM EN KOMPLIMNAG ;)

 

Kärleksbrev till Cô Liinh "Càrô't" Nguyen

Heej Carrots läsare.
AHAHAH vem är jag ? (a) vet nt ? :o
ville bara säga Hej till C's blogg, eftersom dt var ett tag sen.. && jag saknar dej Carrofina ♥
HAHAHAHA så dum du är ibland *host*blond*host* -.- vill ha större lår ? HAHAHA dör =]] spruta silikon in i låret (Y) - ... elr cykla.
by the way, god jul & gott nytt år & god fortsättning ♥ :"> . jag hälsa aldrig då ju -.-'' asså, bara för du inte e inne på facebook ofta (aaah facebook i like!) .. (a) bra förklaring heahea.
HAHAHHA kolla, dt blev ett brev istället n_n jag vet att Carro likes!

Hitta mitt namn där uppe.. läs mellan raderna HAHAAHHA :P om du inte hittar... så heter du CarroLinhh. ;) ♥


Haha Tack för brevet gumman ;)..slipper jag blogga idag xD.. ♥

Vad ska jag göra för att få STORA LÅR?

Ojj ojj vakna nyss snacka om trött -.-" ska dricka lite mjöölk nu så jag blir tjock,, kan berätta att jag ha jobbat idag.. occh.-- e skit trött.. köpte 2 par byxor o 1 linne.. ska köpa 1 linne till imon o lämna tebaka 1 byxa elr byta storlek ? HAHA...asså kan inte knäppa byxorna -.-.. köpte 2 olika storlekar den mindre storleken satt vädligt tajt men kunde INTe knäppa.. den störe storleken satt bra =D fast satt tajt vid magen -.-".. köper jag en större storlek sitter de löst vid benen de e fult..

ÅÅHh.. VAD SKA MAN GÖRA FÖR ATT FÅ STORA LÅÅR?

bjuder på Lite ego bilder =).. kmr inte ha tid attt ta foto då skolan börjar =o.. haha

jag vet att jag ser TJOCK ut.. men IRL e JAG SMAL SOM EN PINNE! xD

ha på mig den nya tröjan jag köpte o byxorna (A)( Köpte IGÅR) ... de vita linnet e gammal TYP.. aja bilderna tog jag i morse innan jag skulle till jobbet -.- hann inte sminka mej.. fick göra de där boorta HAHAHAHA!...



ไม่รักเธอ HAHAHA!?

baby stop playing around with me
there ain't no time to play
if you want me to stay
baby you got to show me




Hallooj..
Kan börja med att kortfatta lite? e skit trött.. ska upp o jobba imon ='(.... börjar 10 HAHA.. ändå..
uhm jag ha rest runt lite =D.. träffat på gamla vänner typ.. men aa inte så viktigt att lyssna på de xD... va i Gbg oxxå.. de blev en jäävla shopping 8-)... men men ,.... hade en jätte sööt BJÖÖÖRRN som Fick gå runt o bärapå mina saker AHHAA ÄKTA GENTLEMAN glömde Paya han 50 Kr =O.. får göra de när jag ser han nästa gång hoho.. känner mig dum nu HahA... ialf.. va med andra oxxå men ha så dålig Mobilkamera så sket i att fota xD..
här får ni se lite =D



yupp.. ska lägga mig nu tror jag?..

BTW:  FAN VA JAG GILLAR THAI ♥ Vissa av er är så JÄÄÄÄVLA SNÄLLA önska jag va Halv THAI faktiskt =),,.
Aja Niite niite

aa juste ha tagit lite egobilder =D... wanna see?...aja för dom som vill (A)



bilderna runt om den stora bilden.. e ett par dagar gammla? typ 2?.. den stora bilden e taget kl 23,22

ok fler ego bilder kmr nog HAHA!.
Menar allvar nu ska soova HAAH god natt ,( sagt de 4 gånger nu typ..) ska bara äta munkar (donuts ) elr va de heter.. o dricka julmust o mjöölk =D ♥

Tråååk dag ...

Heeeeellloo =D

tänkte bara skriva lite kort om dagen... jag ha inte gjort så mkt.. vatt hemma o käkat... vaknade med våfflor som frukost (A) med jordgubbs sylt o glass/grädde? tjockis mat jag vet... måste bli TJOCK! xD MITT MÅL FAKTISKT xD men vet inte var deadline datumet e xD ialf... innan första veckan i Februari e slut kanske? hahaa...

ialf .. degade lite framdör daton sen stack jag till en kompiss o kolla film.. ngn film jag ABSOLUTE inte fattade.. O.o!... satt o kolla ändåå.. sen efter de satt vi o snacka lite skit.. sen stack vi till stan sen åkte jag hem xD ,...

nu sitter jag o käkar VÅFFLOR med grädde o jordgubbs sylt igen =)... ska nog ta o soova snart =D. vakna tidigt o dra mig till GBG =)



CHAO

Yepp 2009 ett bra år elr?

2009... saken e baxxad ifrån Winnie (A)
Lite efter e jag.. glömde bort den här saken totalt under nyårsdagen HAHAHA!...


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
aa Mkt faktiskt xD
2. Höll du några av dina nyårslöften? vet inte om jag hade nåra? lever livet =)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? aa faktiskt xD Grattis till dem =)
4. Dog någon som stod dig nära? uhhm nee tror inte de?
5. Vilka länder besökte du? Vietnam =)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? aa Mkt Mkt.. KÄRLEK & VÄNNER ( SINGEL)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Whoaa Många typ 14/2-09 hela semstern
8. Vad var din största framgång 2009? Typ?.. Fått mer Tålamord inom Kärlek?
9. Största misstaget? OUFF 1 ÄNDA xD MEn ändå lever livet =)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jaa sjuk ha jag nog vatt
11. Bästa köpet? Typ.. inte en blekaste aning
12. Vad spenderade du mest pengar på? MAT!. Buss/tågbiljätter--> vietnamresan
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Aaa Mktt =D vissa personer men de menar nog inte de dom säger.. riktigt kaos
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? typ Last time,I Hate Love, Chi la Qua Khu, Died in your arms, why would i ever ?.m.m
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? uhm 2008 levde jag livet =).. helt roligt.. men jag va en olydig flikka (A).. 2009 va ettt lite bättre.. typ jag mognade till pga av en person.. han fick mej att få lite vett i huvvet (A) Vietnameser e lite KAOS
16. Vad önskar du att du gjort mer? Umgås mer med vännerna innan jag vet va kärlek e? vet nog inte riktigt än heller men ändå xD vill inte ha ngt med kärleken att gööra xD
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Typ..inte kämpat så mkt för kärleken i onödan (A)
18. Hur tillbringar du julen? Uhm va med Mark & Hans familj
19. Blev du kär i år? Uhm kär o kär?.. a 1 gång innan 2009 och 1 gång i slutet utav sommarlovet 2009
20. Favoritprogram på TV? vet inte? HAHA
21. Bästa boken du läste i år? läser inte böcker (A)
22. Största musikaliska upptäckten? uhm??
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag Minns inte va jag fick?.. typ Vakna upp o se Baby's ansikte =).. men ändåå ngt jag inte vill vara med om igen -.-"
25. Något du önskade dig men inte fick? aaaaaaaa TVÄR MKT
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Kaos.. liten kalas för mina nära o kära
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? aaaa MKT xD
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? haha RUTTEN?.. 2008 bättre =)
29. Vad fick dig att må bra? Mkt o många grejjer,händelser, personer. nämner inga namn men ni vet vilka ni är =D
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Kändis?... INGEN ANING HAHAA
31. Vem saknade du? en viss person =/.. saknar faktiskt många.. men saknade 1 person mest.. huhu
32. De bästa nya människorna du träffade? Ouff träffar inte på nååra längre xD... börja bli mobbad..förhållande hit o dit sen kille på G hit o dit... Regler o anpassa sig hit o dit.. hinner inte riktigt med mina älskade vänner 2009 xD kanske e för jag färgde mitt hår svart? HAAHAHHAA
Ne men ha mina nära o kära.. ni vet vilka ni e =D...

Bättre FÅ vänner som e äkta än MÅNGA vänner som e falska aight ?



2009 kortfattat.. Då och Mina Mål under denna terminen =)

Familjen
: riktigt mkt o MÅNGa KAos problem.. ngt jag faktiskt inte vill prata om -.-"... men aaa men nytt år nu o hoppas på att allt löser sig =)..

VÄnnerna:
de kmr och går.. jag vet inte riktigt.. ha börjat glida isär mina roliga vänner =O... byter mobilnummer o sånt varje månad -.-"... tror jag måste ta kontakt med dem igeen snart =)

Kärleken: aa Den kmr o den går oxxå... de som e bra,, som tar ansvar o tar hand om mig,, Pengar? laga mat? NEE NEE jag vill inte ha dem -.-".. men konstiga kilalr som e stränga o håårda.. tröga? fattiga omtänksamma`? mm sånna dras jag till? även om jag vet att de inte kmr fungera så vill jag ändå umgås med dem?
ibland e de så trööööööga så man skrattar åt dem =)

Mååånga fina och roliga minnen under 2009 även om jag inte hade kille HAHA!

skolan: aah.. ha vatt en riktig kaos inom studierna oxxå.. HAHA kmr ingenstans o cepe mkt frånvaro xD.. bråkar med lärarre?... ouff... mkt  att ta igen nuu -.-"... ska verkligen kämpa =) elr aa kanske inte värsta mkt men kanske en del så jag får VG i de flesta ämnerna xD.. försöka att fjäska mer för lärarna kanske? AHAHAH

Fritiden: Ojoj.. hemma ? ska nog ta mig i rööven o jobba... HAHA kmr inte ha pengar till RESAN under sommaren =(... ska nog ta och plugga på körkort o funderar på att böörja dansa igen =)..

Livet / Övrigt: Försöka att sluta DAMPA!.. vet inte va som ha hänt med mej.. blivit damp unge.. skriker som en jäävla handikapp ibland -.-"... ska försöka att bli mig själv igen.. =) Mej sj som år 2008 =D Ouff livet lekte för fullt =)... nuu e de bara kräeleken som dödar... vet inte ens vf jag ska tänka på de så tidigt ? jag e fortf ung ju? HAHA!...Mkt BRÅK inom KILLAR o problem hit o dit,,, Ouff... ska försöka skita i allt o göra de som jag själv vill =).. sätta egna beslut  o hålla mig till dem xD..

tror de va allt? hahaa

Kate's 3 Års Daaaaaaag ♥


Helloo Peepz (A)

Hennes Favorit  Sång (A).. elr låt när hon ska gå o lägga siig ;) ( Kort Låt.. fortsätt med denna om ni vill ;) )





Hittade lite bilder från Gullungens B-däy.. hihi hon fyller 3 år =)... tänkte blogga lite om de faktiskt (A)...

Uhm.. november? ETt bra tag sedan..Men ialf, jag o Mark åkte tlsm till kalaset.. o träffade hela gänget =) . vi va där o käkade... hälsade på alla o pratade lite hit o dit... han tyckte nog de va tråk elr ngt men men xD...  vet inte riktigt va ja ska skriva mer xD.. men aaa  jag köpte ett sånt memory spel. med hello kitty o han köpte en spargriis xD  bilder kmr här.. de förklarar nog mer =D


Haha... uhm aa lite blandat xD


Jag Matar en Liten Bebiis (A)


Grattiis Till diig Älskliing ♥
Bilden va konstig,,, denna e nog bättre? bara att vi ser LAMA ut xD



HAHA Jag vet vi dödar xD..kolla hennes ansikte =O HAHAA stackan
♥ älskar dig gumman lilla =)

Hoppas din dag va undeerbar gullunge.. ♥

Utskällning? * sad *

Uppdatering från nyår kmr  när jag ha fått alla bilder (A)..

Ialf.. alla Killar & Tjejer vaknar och de första de ser på morgonen e älsklingen vid sidan om.. Alla förutom jag -.-"... soov ENSAM  o ingen va hemma.. riktig KAOS!!...


Helloo...  loggade in på msn lite snabbt igår.. och.. fick väärsta UTSKÄLLNINGEN  =O.. Kaos... blev nästan blöt i byxorna xD HAHAHAA...

T skällde ut mig -.-".. han typ.. HA DU SKAFFAT EN NY =O..  bLA BLABLA..

jag ba =O.. nee?... ouff de va mkt mer ... Huhuhuhu... blev faktiskt lite lessen -.-"...


men killen ha redan tjej så wtf?.. vad spelar de för roll om jag ha en ny elr inte ? -.-"... men aa han ville träffa mej de va allt.. HAHA!... problemet e att vi bor så långt boort!.. men tiden kmr =D kanske vi träffas av slumpen?... Killen e cepe lång oxxå.. vågar inte träffa långa människor eftrsom att jag själv e SKIT KORT!..

vågade knappt träffa min Bby efter semestern :$... va tvungen o gå med en kompiss HAHA !

ialf... jag vill inte bli slaktad utav THAITJEJER IALF xD riktigt groova xD..
men seriöst jag gillar faktiskt thailändare.... deras folk e riktigt snälla... omtänksamma... Landet e extremt fint =)... Ouff ska dit igen till sommaren hade jag tänkt (A)..

förrutom att de finns massor med transa så e landet underbart =D ♥

Åhhh tänk att få åka på semseter med sin pojkvän =O... Ouff va roligt de skulle ha vatt (A) hahaha...elr kanske med sina Gamla vänner?

ialf.. igår gjorde jag inte mkt.. va ute hela dan typ xD käkade mej tjock o sjöng karoke sen sov o vakna o käka xD..

ska blogga lite om Min Unge's B-däy för ca 1 månad sen MER t.om HAHA ! ... hörs i nästa inlägg =)


Yaya Jag Bjuder =)




RSS 2.0