★ Måndag - Anna Dang ♥

Hahahah, vill ni veta en sak? Ska bara erkänna en sak, att ANNA DANG ÄR SÅ JÄVLA BÄÄST! Jag menar det! xD
Jag tycker att hon är så jävla snygg, vill bara vara som henne. Anna next topmodel 2010 =]
Men iallafall, vad ska jag berätta mer om henne, hon är såå bedårande, sööt och gullig ^^
Jag skojjar bara, anna häär! Saknat mig va? ;) saknar min carrot skit mkt, gamla minnen .
jag bjudääääääh på denna gamla bilden, HBG festival 2008 efter det blev vår vänskap bara super ;)
miss yaah bby ♥

✖ Fre,Lör,Sön - Hihi Underbar Helg <3

 Helloo !

Min helg ha varit helt Rolig xD...

Fredagen :  kom bby lite sent.. men de gjorde inget, vi va uppe o kollade på film till 3 elr ngt.. så de blev en kort dag..

                                                 
 
Lördagen : Vi vakna och gjor ingenting typ, vi lata oss.. eller ättre sag bby lata sej i min säng..-.-".. tvinga med han till Knalleland.e de verka som om han inte orkade =P... till sist fick jag upp honom.. och vi stack te stan för att köpa Bio Biljätter. Vi skulle kolla på  " Inglourious Basterds " kl 21,00.. Filmen va helt OK.. jäävla Hitler Film HAHA!!! aja what ever... kul o kolla Bio med Bby även om filmen SÖG  (A)... Men aaa sen skulle i dra till Knalleland ( Shopping Center TYP) sen, och så här gick de till inne i stan:

jag: Bby ska vi ta bussen elr ska vi gå?
Han: Men e de Långt dit då?
jag:  aa Typ..
han: Hur långt tid tar de med buss?
jag: typ 5min ? O.o"
han: Men Åhh! då år vi.. d r väl ta 15 min eller något...
jag: aa men aa okej då.. skyll dej själv. klaga inte sen,,,
han: Jaja Okej

hahaha... till sist gick vi.. Oh gissa vad som hände?...jooo de REGNA  Cepe värre men aja xD.. när vi väl va framme träffa vi IZZA..vi gick i rundor o sen stack vi hem te stan för att äta PIZZA!... Och aa Min Bby hittade en Ny tjej på Knallen som tyckte han va snygg ? O.o".. AIIGHT! hahahaa...


                                        
Söndag: Vakna helt sent typ... bby sov som en Liten Griiis Kultiiing.. hihih <3...jag vaknade för att fixxa
" Thit Kho " ( typ ngn Kött rätt )  sen när allt va klart skulle Bby åka hem =(....



men men =D... Bjuder på nåågra bilder.. typ 1 vecka gammla (A)

 

Kramar från Oss (elr ifrån Mej? )  <3 =D...

★ Vietnam 2009 !

Hallo !..

Jag hade tänkt att jag skulle berätta lite om hur jag har haft de under sommarlovet =D...
 Joo jag har faktiskt varit i Vietnam i år.. jag va där i 2 månader. För er som inte vet vart VIETNAM Ligger kan väl söka på Google? haha aa men gjorde en massa roliga saker " typ". Förrutom att jobba varje dag så va det faktiskt helt ok.. jo jag jobbade som frisör.  helt roligt asså xD.. förrutom att jag klippte mej sj handen ett par gånger o brände mej på platt/ lock tång´,men sånt händer.

Jag skulle egentlign till Vn för att shoppa o soofta, så som man brukar gööra på semester. fattar inte varför jag gick o jobba?.. typ TRÖG?.. dessutom va jag fattig.. Jaa ialf

Jag bor i Saigon typ i Q8 med mammas kompiss.. de va ett hus jag bodde i.. varje dag när jag åkte &  jobba så kom en kompiss o hämta med med moppen.. och jag jobbade i Q3 =(... rätt långt faktiskt. jag började kl 9 och slutade kl 9 på kvällen.. de va fet med människor i slutet av veckan. fick stå och platta håret till folk och tvätta håret till dom.. 1 hårtvättning tar typ 1 timma inkluslive Ansikts masssage. helt länge.. elr hur?..

Jag hann typ inte att gööra ngt.. fick bara ledigt på Söndagar.  Jag o syrran åkte till VN  veckor innan mamma... alltså den 10 Juni och vi åkte hem 2 veckor efter mamma.. jobiigt att ta hand om lillsyrran ensam.. Varje lördagar brukade jag dra u o sjunga karoke med Ka Thang o hans roliga kusiner... fan vi droga oss med ÖL!..,, nu när jag ser ÖL känner jag mej hel SPYFÄRDIG  -.-"
 
tror inte att jag bör gå in så mkt detaljerat på allt men aa vi åkte en sväng till Mui Ne. där jag solade och badade mkt =D jätte fint och jag åkte ut med familjen... efter ett par veckor innan jag skulle åka hem till Sverige igen skulle jag o mina Jobba kompissar dra på en liten avskeds dag vid stranden i Mui Ne, men aa 2 dagar innan hände en olycka, 3 tjejer o 1 kille åkte till någons hemstad och skulle supa.. senare på kvällen när de skulle hem så krocka de med en fulle gubbe som körde på 90km/h han e förfan inte klok -.-". båda mopparna gick paj och måste lagas.. 1 tjej bröt armen och e svår skadad medans en annan tjej nästan blev blind på ena Ögat.. visst låster de äkklit?. hon som bröt armen kan inte göra något.. hon ligger dagarna ut... hon va sit grym på att måla fina dekorationer och figurer på naglar.

till sist så åkte vi typ 15 pers... vi hyrde en liten minibuss o jag fick paya såklart..
 helt roligt hade vi..

de va lite kortfattat om Min Sommar...?=D...  bilder se ni här Nere





Jag och Ka Thang i Diamond Plaza om jag Minns rätt xD



bjuder på denna bilden.. lite Full kanse ?..






Så kan de se ut =D.. sjöng Karoke




Mui Ne fösta gången med kompissar


 Mui Ne Andra gången med Mina Jobba Kompisar

Riktigt kul hade jg... =)... Vill gärn åka till VN igen under Nyår i VN.. ( TÊT)..


Tack för Mig =D

✖ Tisdag - 25/6-09 Onormal dag elr ? -.-"

Hade inte tid att blogga igåår så bloggar när jag vaknar istället.

Dagen igår började med att bby väckte mej *not*.. va as trött så låg o sms med han ett tag sen somna om typ 3 gånger... började egentligen halv 10. men kulle dra te ngn tandläkare kl 07,45. fett jobbiigt att gå upp alltså! va där i 15 min typ. sen visste jag inte vad jag skulle gööra så jag gick till ICA o köpte en sandwitch *stavning?* med kyckling o Curry.  den va faktiskt good... sattt typ i stan helt mobbad ..  senarevid halv 10 hade vi KLF, de va absout inte kul. satt typ  snackade om frånvaro o fusk osånt. vad händer om man ha mk frånvaro oom man fuskar o sånt shittt,,,!,, efter de hade vi rast på 1 timma...hade jäävligt tråkigt. hade idrott sen Svenska B.. svenskan va så trååkig så jag nästan sommnade.. om jag hade somnat.. svär hon skulle dödat mej!.. Vi skulle dra ner te Bibblan o hämta upp ämnesbäckerna. när jag då skulle Låna bäckerna blev gubbjäveln cepe... han ba:

 " du kan tyvärr inte låna fler böcker eftersom att du har en försenad bok, och du ska paya oss 200 kr! "..

Jag bara VAAAAA!!.. e du dum i huvvet.. vilken bok e de?... jag läser aldrig böcker, fan ska jag ha böter på 200 kr.. svär jag blev psykååås ! occh dessutm sääger man inte så..!...aaa men efter de sket jag i att låna dom jääävla bööckerna... sen när vi hade slutat skulle jag möta Bby. han va antagligen trött elr ngt? men tvinga med han te stadsBibblan för att kolla upp vilken bok de va?. sen kom jag på att jag e en sån som har DAMP och kmr att skrika där inne, så jag ringde te syrran o bad henne gå istället eftersom att  hon låna typ 10 böcker varje veca elr ngt O.o";,, fattar inte hur hon PALLAR! .. Läser ni Mkt böcker elr?  Jag & Mit huvve fukkas av att lääsa -.-".. Tro inte att jag någonsin ha läst ut en HEL bok sen 7:an ? AHAHA

aa.. till sist fick jag reda på att de va syrras bok.. så jag lugna ner mej som sagt., dampade på henne istället.!...



Me Miss  <3

ska dra te skolan snart.. skriver nog mer fram mot kvälleen .. elr Nej Orkar inte skriva idag de blir nog imon xD  JOBBA JOBB kl 8 imon..

✖ Fredag - Föörsta Skol Dan O.o"?

Fakk SKolan!... Första dagen?.. trodde jag skulle Dö.....
jag vaknade kl 7 typ. Bby skulle väcka mej kl 06,45 men antar att han glömde ?...  som tur va så kom jag inte försent ialf,,  började kl 8 och de tartyp 20-30 min för mej att gå till skolan.. väärsta låångt... men när jag väl va i skolan hade jag typ ngn tråkig lektion sen hade jag en annan lektion  sen rast sen en lektion till.. sen slutar jag eftersom att jag inte ha ngn IV ( individuell val )
Vi hade väääärsta GENOMGÅNGARNA IDAG!.. känner mej redan DÖD!...  som tur e så har vi inte fått vååra böcker än.. Hihi får nog vååra Bärbar Datorer snart.. under denna veckan tror jag =)... LÄNGTAAAAAAAAAR!..

aa juste läraren bara " när ni ha fått boken ska ni läsa sidan 128-133 . visst e de Lite sidor =D?.."...

FUKK HIM!

Ps.. Saknar dej Bby





Okeej Izzaa... .. Tack för at du skicka denna saken innan jag ska gå o lägga mej ? O.o






Oppps!... va Videon för NORMAL för att lägas upp IZZAA ? HAHAHAHAHA

✖ Bby hälsade på idag =D

Helloo!

Shiiet! Dagen började med att jag vakade kl 07,40. fattar inte varför jag vaknar så tidigt   -.-"... typ tänkte om bby skulle komma elr inte... hihih men han kom sen ialf =D... vi hade faktiskt kuul. elr aa TYP jag tyckte de ialf eftersom att de va jag som våldtoog honom =O...
Jag tänkte lägga upp min blogg imon... men de blir ikväll istället.. har inget att gööra    =(... Bby åkte hem nyss huhhh. 
* snyft*


RSS 2.0